Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ: Σημαντική δωρεά στο Ίδρυμα Χατζηκώνστα

 

Συγκεκριμένα, ο Όμιλος συνέβαλε καταλυτικά στην πλήρη ανακαίνιση χώρων φιλοξενίας του Ιδρύματος, αποσκοπώντας στην ευζωία των παιδιών και στη δημιουργία ενός όμορφου, αρμονικού και ζεστού περιβάλλοντος, ώστε να είναι η καθημερινότητά τους πιο ευχάριστη και δημιουργική.

Το «Ίδρυμα Γεωργ. & Αικ. Χατζηκώνστα – Εκπαιδευτικής Μέριμνας Νέων» αποτελεί το παλαιότερο Ίδρυμα που παραμένει σε λειτουργία μετά την επανασύσταση του Ελληνικού κράτους. Το Ίδρυμα προσφέρει αφιλοκερδώς τα τελευταία 160 χρόνια και συνεχίζει να στηρίζει με συνέπεια και αγάπη παιδιά που χρειάζονται φροντίδα και βοήθεια, αναλαμβάνοντας τη φιλοξενία, την περίθαλψη, την ανατροφή και την εκπαίδευση αγοριών και κοριτσιών, ηλικίας από 6 έως 18 ετών. Στόχος του Ιδρύματος Χατζηκώνστα είναι να μπορεί να δίνει στα παιδιά χαμόγελο και ελπίδα, θέτοντας ταυτόχρονα τις σωστές βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον.

Ο Πρόεδρος ΔΣ και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, σημειώνει αναφορικά με τη νέα δωρεά του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ:

«Κάνοντας πράξη τις αξίες που πρεσβεύουμε, στον Όμιλο ΒΙΑΝΕΞ «ακούμε» την κοινωνία γύρω μαςκαι προσπαθούμε πάντα να ανταποκρινόμαστε στα καλέσματα των συνανθρώπων μας. Συνεργαστήκαμε με το Ίδρυμα Χατζηκώνστα, αναγνωρίζοντας το σπουδαίο και διαχρονικό έργο του, προκειμένου να προσφέρουμε στα παιδιά που διαμένουν στις δομές του ένα ζεστό και οικογενειακό περιβάλλον. Για να έχουν μια πιο όμορφη και ευχάριστη καθημερινότητα, να νιώθουν περισσότερη ζεστασιά και να μπορούν να ατενίζουν το μέλλον τους με περισσότερη αισιοδοξία και ελπίδα, γιατί το αξίζουν!».

Η Πρόεδρος του Ιδρύματος Χατζηκώνστα, Βασιλική Γεννηματά, δήλωσε για τη δωρεά του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ:

«Με μεγάλη χαρά και ευγνωμοσύνη δεχτήκαμε την προσφορά αυτή που δίνει στα παιδιά που φιλοξενούμε την ευκαιρία να νιώθουν ακόμα πιο άνετα και οικογενειακά σε έναν ανανεωμένο και φροντισμένο χώρο. Δράσεις όπως αυτή, αλλά και η θετική ανταπόκριση των οικοτρόφων μας, μας δίνουν καθημερινά τη δύναμη να συνεχίζουμε με αφοσίωση το έργο μας».