Γιορτή για την Ημέρα Διατροφής

  • 18 October, 2018

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ στο πλευρό

των παιδιών του Ιδρύματος Χατζηκώνστα,

για την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής

 

Αθήνα, 17 Οκτωβρίου 2018:

Γιορτάζοντας με τον πιο ουσιαστικό τρόπο την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής (16 Οκτωβρίου), η εταιρεία ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ απέδειξε για ακόμη μια φορά τη δέσμευσή της προς την κοινωνία, προσφέροντας 2.000 μερίδες Μακεδονικού Χαλβά αλλά και Μακεδονικό Ταχίνι στα παιδιά του Ιδρύματος Χατζηκώνστα.

Στόχος της ενέργειας ήταν η ανάδειξη του βασικού μηνύματος της ημέρας, που είναι η πρόσβαση όλων σε θρεπτικά και ποιοτικά τρόφιμα.

Σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε με επιτυχία στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Χατζηκώνστα στο Χαλάνδρι, παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου συμμετείχαν, υπό την καθοδήγηση ειδικών παιδαγωγών, σε δημιουργικό παιχνίδι αφιερωμένο στη σωστή διατροφή, ενώ είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τις δικές τους λιχουδιές!

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο δημοφιλής σεφ Γιώργος Τσούλης, που είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εκπροσώπους του Ιδρύματος, να ενημερωθεί για την μακρόχρονη και ιδιαίτερα σημαντική του δράση και να συμμετάσχει στο δημιουργικό παιχνίδι με τα παιδιά!.

Με ιστορία 90 και πλέον ετών, η εταιρία ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ θα συνεχίσει να προσφέρει βοήθεια και αλληλεγγύη στις κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη.

Eυχαριστούμε θερμά την εταιρεία ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ για την χαρά που έδωσαν στα παιδιά του Ιδρύματός μας