Αναζήτηση διαθεσιμότητας δωματίων για την σχολική εκδρομή του Γυμνασίου και του Λυκείου

Το Ίδρυμα Χατζηκώνστα Εκπαιδευτικής Μέριμνας Νέων Ν.Π.Ι.Δ., το οποίο φιλοξενεί αγόρια και κορίτσια σχολικής ηλικίας, σωματικά και πνευματικά υγιή, ενδιαφέρεται για την πραγματοποίηση της καλοκαιρινής εκδρομής των οικοτρόφων του Γυμνασίου και Λυκείου, στην Κόρινθο ή στο Λουτράκι ή στο Ξυλόκαστρο ή στο Αγκίστρι.

 

Η εκδρομή αφορά σε 16 παιδιά (14 αγόρια και 2 κορίτσια), ηλικίας 14-18 ετών, και 6 ενήλικες συνοδούς (ενδέχεται ο αριθμός των ατόμων να αποκλίνει κατά 1-2 άτομα), για 2 διανυκτερεύσεις, με άφιξη στις 19-6 και αναχώρηση στις 21-6-2023.

 

Τα παιδιά και οι συνοδοί τους θα φιλοξενηθούν σε δίκλινα και τρίκλινα ή τετράκλινα δωμάτια, με τα δωμάτια των συνοδών να βρίσκονται ανάμεσα στα δωμάτια των παιδιών για την καλύτερη επίβλεψή τους.

 

Ενημερώστε μας αν υπάρχει διαθεσιμότητα για 5 δίκλινα και 4 τρίκλινα δωμάτια ή για 5 δίκλινα και 3 τετράκλινα, στις παραπάνω ημερομηνίες καθώς και για το κόστος των δωματίων και τι αυτό περιλαμβάνει. Παρακαλούμε, η προσφορά σας να γίνει με βάση το περιθώριο διαφοροποίησης του συνολικού κόστους, σε σχέση με τον αριθμό των εκδρομέων.

 

Παρακαλούμε, όπως αποστείλετε την προσφορά σας σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη, «Για τη σχολική εκδρομή Γυμνασίου-Λυκείου», το αργότερο έως την Δευτέρα 12-6-2023.

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Προϊστάμενο του Οικοτροφείου, κο Σπύρο Γρυλλάκη, στο τηλέφωνο 6932-026427 ή στο email του Ιδρύματος idrima.xatzikonsta@gmail.com.

 

Ο Διευθυντής του Ιδρύματος

Λεωνίδας Δραγουμάνος