Θεατρική παράσταση Σαολίν “Ο φύλακας-προστάτης της μονής Σαολίν”

Η Σχολή Κουνγκ Φου “Κοσμικών Αποστόλων Σαολίν” υπό τον δάσκαλο Σι Μιάο Ντιέν, με αφορμή τα 8 χρόνια λειτουργίας της και σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Στρατή Πανούριο, δημιούργησαν μια θεατρική παράσταση με τίτλο “Ο φύλακας/προστάτης της μονής Σαολίν”.
Η παράσταση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου στο θέατρο του ιδρύματος Μιχάλη Κακογιάννη. Η παράσταση τελούσε υπό την αιγίδα του Ελληνοκινεζικού επιμελητηρίου.

Η επέτειος της ίδρυσης του πρώτου επίσημου κέντρου Σαολίν στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε κάτω από ένα έργο αλληλεγγύης το οποίο συμμετείχαμε όλοι, δάσκαλοι, σπουδαστές, γονείς, συγγενείς, φίλοι, ενήλικες αλλά και παιδιά.

Όλα τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν μέσα σε δύο μέρες και το θέατρο σείστηκε από χειροκροτήματα και επιφωνήματα. Τα έσοδα της παράστασης διατέθηκαν για τις ανάγκες των παιδιών του ιδρύματος Χατζηκώνστα.

Λυπούμαστε πολύ για όλους όσους ήρθαν στο θέατρο του ιδρύματος Κακογιάννη και δεν βρήκανε εισιτήριο.

Ευχαριστούμε την Εταιρία BALUCO S.A. που μετά από επιστολή του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου, ανταποκρίθηκε ζητώντας από εμάς κάποια εισιτήρια και παρότι είχαν εξαντληθεί και δεν μπορούσαν να συμμετέχουν στην παράσταση, πρόσφεραν το αντίτιμο των εισιτηρίων στο Ίδρυμα Χατζηκώνστα.

“Το όνειρο, η δημιουργικότητα και η αγάπη ενός ανθρώπου μας έκανε υπερήφανους που είμαστε μαθητές του! Στο δάσκαλό μας Σι Μιάο Ντιέν, που μόνο αυτός θα μπορούσε να δημιουργήσει κάτι τοσο σπουδαίο!”

Δάσκαλος Παναγιώτης Μπαρμπόπουλος3 4 8 18 22 23 24 26 27 28