Πλωτές εκθέσεις με έργα για τα παιδιά του Ιδρύματος Χατζηκώνστα

anek_logo z3

Η ΑΝΕΚ LINES, μετά την μεγάλη ανταπόκριση που είχε από τον κόσμο η πρωτοβουλία της εταιρείας να ενισχύσει το «Ίδρυμα Γεωργ. & Αικ. Χατζηκώνστα» επαναλαμβάνει με ιδιαίτερη χαρά την λειτουργία πλωτών εκθέσεων σε συνεργασία με τους «Ζωγράφους σε Δράση».

Έτσι, οι επιβάτες των πλοίων της ΑΝΕΚ που ταξιδεύουν προς και από Κρήτη, μπορούν να αγοράσουν μία ή περισσότερες από τις 450 όμορφες εικαστικές κατασκευές των εθελοντών «Ζωγράφων».

Τα έσοδα θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στις δράσεις του Ιδρύματος Χατζηκώνστα.

Στις μεγάλες ανάγκες του Ιδρύματος οι «Ζωγράφοι σε Δράση» κάνουν πράξη το «Περισσότερα χρώματα…περισσότερα χαμόγελα για τα παιδιά» & προσφέρουν εθελοντικά με μεγάλο ενθουσιασμό και όρεξη εκατοντάδες δημιουργίες.

Τα εκθέματα αυτά με την υποστήριξη της ΑΝΕΚ και την συμμετοχή όλων μας στόχο έχουν να κάνουν τ’ όνειρο αληθινό! Να φέρουν το χαμόγελο και τη ζεστασιά στις καρδιές των παιδιών του Ιδρύματος Χατζηκώνστα σε αυτές τις τόσο δύσκολες για την χώρα μας μέρες.

H ΑΝΕΚ, από την πλευρά της, ταξιδεύει εκ νέου, το χαμόγελο των παιδιών και καλεί όλους μας να μετέχουμε σ’ αυτό «το ταξίδι» που στόχο έχει την διατήρηση της αξιοπρεπούς καθημερινότητας των παιδιών και των εφήβων του Ιδρύματος Χατζηκώνστα.

 www.anek.gr

http://zografoisedrasi.blogspot.gr/